एक महान सोमवार है – eller den internationale tilgang til en god uge

Det handler jo lidt om, hvordan ugen starter ikke? Så uanset hvad du kan regne med at se i øjnene (jeg har fx endnu en visdomstand på vej, et tomt køleskab og oceaner af vasketøj plus soloansvar for Skattefidusen det meste af denne uge), så gælder det om atr springe ud i den med et smil, ikk? Og det kan du nu gøre på de fleste sprog. Hvis du brænder for på hindi at sige: Hav en fantastisk mandag! – Så siger du bare: एक महान सोमवार है. Hvor svært er det lige?

På portugisk er det endnu lettere: tem uma grande segunda-feira.

Nå, men KLIK HER og se mange, mange flere muligheder for at ønske din internationale kollegaer en god mandag.

(og nej – jeg forstår heller ikke hvorfor det sidste i dette indlæg blev skrevet med fed. Bær over med mig – det er en af den slags mandage…)

5 Comments
Previous Post
Next Post