Om barnløshed

Kære alle kloge damer, derude!

Siden nytår har det kostet penge at blive behandlet mod ufrivillig barnløshed. Jeg kender flere og flere (og flere endnu), der har brug for behandling, og så vidt jeg kan forstå er det en tendens i stigning. Det er et følsomt problem, handler om muligheder for at leve de liv, man gerne vil have mulighed for at leve, og problematikken siges i høj grad at være forårsaget af at vi er omgivet af diverse giftstoffer i vores miljø. Og én ting er vel de menneskelige omkostninger ved sådan et problem, men noget andet må vel være de samfundsmæssige? Er det ikke noget med at vi mangler børn i Danmark?

Jeg synes vi skal tage dette problem op sammen – lige gyldigt om man selv har brug for behandling eller ej – har I lyst til at være med? Lad os skabe noget opmærksomhed sammen. Hvis du vil være med, så send mig et indlæg, som jeg kan poste (anonymt, hvis du vil) her.

Må vi høre fra læger? Fra gynækologer, pædagoger, fra psykologer? Og fra dig, der selv har prøvet at stå i situationen? Eller dig, der lykkeligvis er det mas beskåret? Skal det at få børn være de rige forundt? (12-15000 er ikke let at hive ud af et husholdningsbudget, skulle jeg mene?).

Eller skal det gøres lettere og billigere at adoptere?

Og nej, jeg ved intet – men er sikker på at vi kan skabe ravage sammen. Og har du en blog, så link meget gerne til dette indlæg.

Send meget gerne din historie og dit input til: Julia@julialahme.com, så poster jeg det her. Med link og navn, hvis du vil – og uden, hvis du hellere vil det.

33 Comments
Previous Post
Next Post