Om at blive fejret

Elias var rigtig god til at blive fejret, og rigtig god til at nyde sin fødselsdag, gæsterne, kagerne, vennerne og gaverne. Han strålede hele dagen og midt på eftermiddagen tog ham mig i hånden og bad mig om lige at sige: “Tillykke med dig, min skat Elias”. Så det gjorde jeg. Mange gange. Vi havde også lagt os i selerne for at give ham en fødseldag som man ønsker sig den når man er tre. Hele aftenen inden havde Johan, Bedste Karen og jeg brugt på at bage togkager. Desværre er mit kamera jo ude af drift for tiden, så her kommer en grynet iphone rapport:

Tog - og raketkager
Et nybagt og smørduftende lokomotiv.
TADAAAAA

Men togkager var ikke nok, for i ugevis har Elias fablet om Thomas-tog-tog, der kan køre af sig selv, hvis man trykker på en knap. Jeg havde hverken set dem i fjernsynet eller hørt at de fandtes, men det gør de altså, og jeg købte ind til knægten i BR.

Bliver det bedre? Jeg tror det ikke.

11 kommentarer

 1. Tillykke til Elias. I har da haft en fantastisk dag, og tog hitter bare når man fylder 3.

  Knægten min blev 2 år i weekenden, og også han blev fejret på behørig vis. Han strålede som en sol over tur i svømmehalen, gæster, kager og gaver. Det var nær jeg fik vand i øjenene indtil flere gange.

 2. At blive 3 er stort og tog hører den alder til.
  Albert fik en stor, rød stigevogn til sin 3-års dag, og sjældent er han de blevet mere lykkelig end for den gave 🙂

 3. Stort tillykke til Elias – Hvor har du købt de fine tog- og raket-kageforme? Kunne være et stort hit for vores lille Hugo 🙂

 4. STORT tillykke med Elias. Håber i får en skøn dag.

  Og hvor er det bare fantastisk at du bager tog-kager til ham. Så bliver det ikke bedre.

 5. Stort tillykke med Elias og de tre år. Sikke nogle fine finde kager! og skønt at I havde sådan en dejlig dag.
  Kram Anja

 6. Sikke en dejlig mor (og familie) Elias har. Dejligt også at høre at han ovenikøbet forstår at sætte pris på dem. Godt gået!

 7. Tillykke med ham! Mon ikke man kan ønske sig sådan nogle kager, når man fylder 26?

 8. Ej kunne man lokke en opskrift på kagerne ud af dig Julia … de ser meget lækre ud og jeg vil også gerne vide hvor udstikkerne er købt :o)
  Kram Anja

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *