Om at blive fejret

Elias var rigtig god til at blive fejret, og rigtig god til at nyde sin fødselsdag, gæsterne, kagerne, vennerne og gaverne. Han strålede hele dagen og midt på eftermiddagen tog ham mig i hånden og bad mig om lige at sige: “Tillykke med dig, min skat Elias”. Så det gjorde jeg. Mange gange. Vi havde også lagt os i selerne for at give ham en fødseldag som man ønsker sig den når man er tre. Hele aftenen inden havde Johan, Bedste Karen og jeg brugt på at bage togkager. Desværre er mit kamera jo ude af drift for tiden, så her kommer en grynet iphone rapport:

Tog - og raketkager
Et nybagt og smørduftende lokomotiv.
TADAAAAA

Men togkager var ikke nok, for i ugevis har Elias fablet om Thomas-tog-tog, der kan køre af sig selv, hvis man trykker på en knap. Jeg havde hverken set dem i fjernsynet eller hørt at de fandtes, men det gør de altså, og jeg købte ind til knægten i BR.

Bliver det bedre? Jeg tror det ikke.
11 Comments
Previous Post
Next Post