I morgen…

I morgen fylder Elias 3 år.

3 hele store, fine, spændende, rystende, kærlighedsfyldte og særlige år. De bedste jeg nogensinde har haft. År, der har sat alting i perspektiv, lært mig at prioritere, givet mig den grundlæggende følelse af at der er en mening med det hele og endnu mere: At fjerne blikket fra egen navle og hen på et andet menneske. Jeg er simpelthen så uendeligt taknemmelig over at det lille menneske valgte os, Johan og mig, og jeg vil blive ved med at gøre mit bedste for at leve op til det. Selv kl 0331, hvor vi typisk skal diskutere hvorfor månen har gemt sig, eller om julemanden nu også virkeligt er rejst på ferie. Jeg glæder mig til hele næste år og alle de mange, mange andre, jeg ønsker os i hinandens liv.  (Note to self: Jeg må sørge for at være en rask og rørig 105-årig så jeg ikke går glip af noget.)

20 Comments
Previous Post
Next Post