Har du ondt i samvittigheden?

I min seneste bog, Sandheder fra en Løgner, har jeg lånt en Anne Linnet tekst. Jeg har ikke engang lånt den af damen selv, men af pigebandet SORT SAMVITTIGHED, som jeg er stor og trofast fan af. Og det er fandme svært at undgå at være det. Konceptet er som følger: Nogle af Danmarks bedste skuespillerinder, sangere, sceneografer, musikere etc etc er gået sammen og har fra grunden opbygget et teater / koncert – koncept, som baserer sig på Anne Linnets sange og som udforsker kvindeidentitet (må jeg sige samvittighed her også til alle os / jer mødre?), kærlighed, sexualitet og en helt masse andet som bestemt er en sang værd. Dette forår spiller de et brag af en teaterkoncert på Betty Nansen i København. Men ikke nok med det: DE BLOGGER BACKSTAGE under HELE forløbet frem til premieren!

KLIK HER

Pludselig kan du og jeg komme bag om bagtæppet til teaterverdenen, og helt tæt på de supercool kvinder, der bestemt ikke er bange for at vise at de har en holdning. Fik jeg forresten sagt at jeg er fan?

Og her er plakaten:

2 Comments
Previous Post
Next Post