Kærlighedsgave

Min kære veninde har fået den yndigste datter. (Virkelig, virkelig yndig.) Den lille skønne haps er nogle uger gammel efterhånden og SMASK bliver min veninde ramt af straffen for noget-man-aldrig-får-at-vide nemlig brystbetændelse.

Jeg fik lyst til at lave en gave i den anledning.

Noget med fine farver.

Det blev til et par hagesmække til datteren – sådan er det altid; ungerne løber med det hele. De er syet af stofrester; blandt andet et stykke med printede dårdyr på – et lille fint stykke jeg købte på Etsy og har gået og hæget om alt for længe i stedet for bare at fyre det af. Men her kom det endeligt til ære og værdighed, og ja – moderen er i bedring. Heldigvis.

Meget simpel syteknik - strimler af stof er bare syet sammen og hagesmækkene er derefter klippet ud, foret og kantet med bomuldskråbånd.

11 Comments
Previous Post
Next Post