Lørdagsservice: Her er foråret og Clint Eastwood

Hvis du leder efter foråret, så kan jeg meddele at jeg har fundet det. På Lejre Station. Der ligger nemlig en lille bitte biks / Café med det fine navn: Persillepigen (kagerne ER gode + kaffen fantastisk!), og der bor foråret. For eksempel har de vintergækker og stedmoderblomster:

Og et gammelt vitrineskab fyldt med gaver til dig selv og forår i papir (og ja – var kun bevæbnet med kameraet i telefonen…)

Hvis du har feberbarn, søvnfrit barn eller skal amme i nat (eller hep hey; hvis du er en af de lykkelige der er ude at danse hele natten, kommer hjem og er for fuld til at falde til ro), så tænd for TV3 på det ukristelige tidspunkt: 0255 (WHAT THE F?!?) De viser nemlig Broerne i Madison County, der er så fin og romantisk at det må have krævet robåde at evakuere de tårefyldte biografsale, da den kørte. Jeg citerer: There was no where else to go, but towards love. Hold nu op, det er skønt.

9 Comments
Previous Post
Next Post