Designergear

Jeg er så heldig at have modtaget en vidunderlig designertaske i julegave. Jeg tror den bliver mit kæreste eje, og jeg er simpelthen så glad for den. Hvor heldig kan man være?

10 kommentarer

 1. Den er SKØN!Superheldig mor – og tænk på alle de gode sager der kan fyldes i den i det nye år. Poser m kaffe, en æske med kanelsnegle og en stak gode bøger….
  – Mette ; )

 2. Der er ikke noget bedre! Du er super heldig! Og farverne, jeg er vilde med dem!!

  Min lille guldklump skulle også lave aftryk i vuggestuen. Alle børnene skulle lave et aftryk af deres hænder i kopimaskinen, så skulle de male på dem og tilsidst skulle billederne indrammes. Som det eneste barn turde August ikke. Vi fik istedet en ramme med billeder af August og hans hverdag i Børnehuset. Det er nu også dejligt, at få en lille sneak peak på hans hverdag.

  Smil fra Mia

  Et lille ps. Jeg har tidligere syet et forklæde til August, hvor jeg aftegnede hans tegninger og broderede efter dem. Det er altså en fin måde at forevige de små’s streger – bare en idé (kan ses her: http://mammamiasverden.blogspot.com/2010/09/blogudfordring-6-mamma-mias-verden.html )

 3. Ah, love it! Den slår da selv den dyreste designerbag:-) Her blev vi begavet med bordskåner og slikskål med dekorationer – det har fint fået plads ved siden af det musselmalede i skabet!! YAY!

 4. Pingback: Designergear
 5. Hi hi, vores datter er kun 15 mdr. så fra vuggestuen fik vi også en fin fin taske som din, Julia – men vi måtte lede LÆNGE i den dæmpede belysning juleaften for at finde den lille kunstners bidrag – 5 streger i lyse nuancer nederst på det ene hjørne!!
  Hurra for børns gaver og kunstnerisk frihed 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *