En vinder, en kat og endnu et ARGHHHH-øjeblik

Nå, men til det sjove først: Vinderen af Sushien er den forarmede studerende Freja. Freja, du er nummer 101 og har dermed vundet. Send mig en mail med din postadresse: Julia@julialahme.com.

Her går det ikke så godt, for nu at være helt ærlig. Jeg troede Elias var næsten rask i går, nu er han så syg igen med 39,8 i feber, et 13-tal i klynk, og 2 hærgede forældre. Katten kommer ind i billedet fordi det eneste der hjælper  – bortset fra forældrenes lise, børnepanodil, (og forhåbentligt lægen i eftermiddag) er Postmand Pers Kat Emil. Som drøner hen over skærmen i døgndrift.

ARGHHHH-øjeblikket indtrådte fem minutter efter jeg var faldet i søvn i går (dvs kl 21.11), da Elias vågnede og en ny feberbølge skyllede ind over os. Jeg har fandme så ondt af ham. Det er så synd, og han bliver så lille af det. Selv om jeg har fået forbud mod at kalde ham lille: Jeg er helt forfærdelig stordreng nu, mor, lyder det – og det må jeg så holde mig til. Min store skat, Elias.

8 Comments
Previous Post
Next Post