Take me to Japan

Små fine sedler til vigtige beskeder eller uskyldige notater

Jeg har fået en pakkekalender. Den fineste, fineste en af slagsen. Jeg er så lykkelig for den, og den forsøder virkeligt sygdomsramte december. Min søster har lavet den til mig, og den har et tema: JAPAN. Hun var nemlig i Japan i sommer (I SOMMER – det kalder jeg planlægning), og købte der dimser ind til min pakkekalender. Der er simpelthen 24 japanske skatte i den kalender, og jeg kommer nok til at vise det hele frem. Japan må være hovedstaden i landet Dims for der er simpelthen ikke ende på hvilke små finurlige yndigheder det land kan trylle frem. Hvis ikke jeg vidste det før pakkekalenderen, så ved jeg nu at Sushi (og klik lige her, hvis du vil vinde noget af det) ikke er den eneste grund til at drage afsted.

En ballon! I papir. SÅ FIN!
De fineste bånd til at pynte børnetøjet med. Sætter gang i kreakrilleren.
Og så fint er hver enkelt gave pakket ind. jeg er så heldig.
7 Comments
Previous Post
Next Post