En vinder, En Mc Feast og et (gammelt) ønske

Det bliver en længere smøre i dag, men hæng på, for vinderen afsløres nederst. Jeg har en smule tid til at arbejde i nu, og den bruger jeg ganske ufornuftigt lige her. Elias er nemlig stadig syg, og det er ikke bare sådan lidt halvsløj, nej vi taler feber, feberdrømme (blandt andet en om en stor ost) og ingen søvn til nogen af os. Jeg er derfor bagefter med det meste – især med julen. For at købe Elias julegave var Johan og jeg i morges for første gang nogensinde i Toys R Us. Hvilket plastic Mekka! Måske på grund af søvnmangel, men også på grund af de ønsker man tager med sig fra barndom og ind i voksenlivet, blev jeg stående lidt for længe foran det her:

Jeg ønsker mig det stadigvæk! Efter alle disse år! Chokerende! Jeg var fandme lige på nippet til at købe det! Chokerende! Jeg aner ikke hvad jeg ville stille op med det, men jeg ønsker mig det (lidt). CHOKERENDE!

Efter endt raid fik jeg lokket Johan med på Mc Donalds. Klokken var 937 og jeg indhalerede for første gang i umindelige tider en MCcFeast Menu og det virkede. Jeg fik det bedre. På den anden side: Hvornår må man egentligt spise frokost når man har været oppe hele natten og bekæmpet drenge-ædende oste? Og når det er en uge siden man sidst har sovet, behøver man vel ikke læne sig så tungt op af kostpyramiden, vel?

Nå, men det bliver sundere, for vinderen af gårsdagens gaveregn # 19 er: Nummer 93 (på grund af at det var kl 937 jeg spiste Mc Feast). DORTE WANG – send mig en mail med din postadresse, så leger jeg Postmand Per.

13 Comments
Previous Post
Next Post