Til nørder

Måske ved du det allerede, men jeg er nørd. Jeg arbejder med kommunikation, pr og branding for store og små virksomheder (og er vild med det). Jeg holder også kurser for medarbejdere med kommunikationsarbejde og for selvstændige. Kurserne kan du læse meget mere om her. Jeg udsender cirka et par gange om måneden et (gratis) MiniMagasin, der handler om mit arbejde, og om de mennesker, brands og virksomheder, jeg møder, som kan lære os andre noget. Med MiniMagasinet sender jeg også tit tips og tricks, for eksempel til dig der skriver eller arbejder med kommunikation på en eller anden måde. I dag er jeg på vej for at mødes med en kunde, som jeg glæder mig meget til at mødes med, og på vejen sidder jeg liiiige og nørder lidt med næste udgave af MiniMagasinet – og nu kommer pointen –  hvis du tænker at der er noget særligt, du synes jeg skal skrive om, må du meget gerne sende mig en mail eller smide en kommentar her.

3 Comments
Previous Post
Next Post