BLOGLIVING @ Lines

I dag er det på tide du møder Line.

Line blogger fra hjertet og fra hverdagen om stort og småt, men aldrig uden hverken bid eller vid. jeg er vild med Lines blog, fordi den er så fint, ærlig og helt tæt på. Mød Line her.  Om sig selv fortæller Line: Jeg er gift på 4. år og mor til to skønne børn. Jeg er jyde i København. Jeg er arkitekt og arbejder med landskabsarkitektur og kommunikation. Jeg blogger om mit morliv og mit kvindeliv. Om det der trænger sig på, og det der falder mig ind. Jeg blogger fordi jeg elsker at skrive, og fordi jeg elsker at være en del af blogland.

Det her er min sofa. Den er mit trygge hjørne og den fysiske genstand der minder mig allermest om min mor. Mine forældre købte den, da de fik del i den gevinst min morfar vandt i klasselotteriet, da jeg var barn. Da mine forældre blev skilt, flyttede sofaen med min mor. Da jeg var 20 døde hun, og jeg arvede den. Jeg har fået den ombetrukket, og nu er den en perfekt kombination af min barndom, min mor og mit nye liv.

Jeg er til sort, grå og mørkeblåt. Og selvom jeg ejer en masse fantastiske sko, så har jeg en forkærlighed for at gå i klipklappere om sommeren og gummistøvler resten af året. De her farverige strikkede sokker pifter det sort-i-sorte-gummistøvlelook en anelse op. Så man – en lillesmule – kan fornemme at der banker et kreativt og optimistisk hjerte inde bag alt det sikre sorte. Desværre kan de ikke rigtigt holde til brug, og er så ekstremt hullede at de nu nærmest fungere som benvarmere.
Lines blog hedder indeniudenfor, og gør dig selv den store tjeneste liiiiige at bruge frokostpausen hjemme hos Line.
3 Comments
Previous Post
Next Post