Alle ved…

Klokken var kvart over tre forleden eftermiddag inden hele sygehalløjet ramte os. Jeg havde hentet Elias og vi gik hjem langs søerne. Vi talte om, hvor koldt det var, og jeg foreslog naturligvis uvidende om alment kendte børnehavepræmisser for natur og den slags, at der var faldet sne på overfladen af søen fordi noget af vandet var frosset til is. Nej, mor – svarede det kloge barn – vandet er FORsvundet! Det kommer først igen til foråret. Jeg forklarede videre og forsøgte at få ret. Elias blev stædig og mere og mere irriteret over hvor lidt jeg bare fattede. Han gentog at vandet var FORsvundet, og jeg sprugte hvor han vidste det fra: Det ved alle i min børnehave da, lød svaret.

Man ved godt hvornår man bare skal pakke sammen og nyde udsigten lidt i stedet.

4 Comments
Previous Post
Next Post