Hov hov, vinderen af Fossflakes er:

Ja, jeg undskylder mange gange for at vi ikke liiiige har fået trukket vinderen af JULEREGN #8, men vi har brugt for mange dage i sygdomsland herhjemme efterhånden til at jeg kan huske hvilken dato det er, men Johan siger at nummer fem vinder. Nummer fem vinder de lækre puder, fordi det er antallet af gange vi minimum skulle op (og ganske ofte stadig skal op) da Elias blev ammet. Sådan! He said it – og vinderen er TRINE SØGAARD! HURRRAAAAA: Trine, send mig blot en mail med din postadresse på julia@julialahme.com, og de venlige mennesker fra Fossflakes sørger for resten.

Til Jer andre – husk at der er rabat på bløde skuldre og andet godt fra Fossflakes – de skriver nemlig sådan:

Fossflakes.com har for nylig introduceret ny web shop og frem til 31. december kan Julias læsere få 20 pct. på alle varer i web shoppen Fossflakes.com – der står bag bl.a. støttepuder, puder, dyner og babymadrassen BabySkies.

Du skal blot huske at indtaste koden JULIA, når du handler på fossflakes.com

1 Comment
Previous Post
Next Post