Ekstra eddike i sovsen, frue?

Ok, vi er ramt.

Nogen har givet Elias en omgang omgangssyge med hjem fra børnehaven og mens han kom sig hurtigt over den, vil jeg slet ikke begynde at fortælle om, hvordan jeg har det. Der er nogle uger, hvor man skal kravle hen til målstregen fredag aften, og sådan en uge er denne. Når det så er sagt, så kan jeg lige hælde ekstra eddike i sovsen og sige, at jeg tvivler på om vi overhovedet har sovet denne uge, bortset fra i dag, hvor vi så sov over os og væltede ind i dagen. Glædelig fredag herfra og må du få en skøn, rolig og rask weekend derude.

10 kommentarer

 1. Ad. Vi har lige været der… det er simpelthen så opslidende, så sov hver gang du kan -også selvom det er på vej ind i køelskabet, skabet, toiletskabet eller et andet skab. Bare sov!
  God bedring og god weekend.
  KH C

 2. Omgangssyge er simpelthen forfærdeligt (ligesom mellemørebetændelse og astmatisk bronkitis, som også hjemsøger vores lille familie med jævne mellemrum)……. Og det værste ved det er, at det næsten ALTID kommer lige op til jul. Sidste år brækkede vores datter sig d. 19, jeg lå selv med baby i maven og hovedet i toilettet d. 23, og min mand tilbragte HELE juleaften med at kaste op. Øv for en jul.

  Så i år er jeg panisk angst for den lede bakterie, som ødelægger halve og hele uger med kvalme, dårlig mave og opkast. ORKER DET IKKE. Nu er der jo så også 2!!! børn, der kan kaste op og dermed dobbelt så mange søvnløse nætter, dobbelt så meget overbrækket sengetøj og dobbelt så stor risiko for, at de voksne også ender i selskab med “ulrik”.

  Håber sådan for jer, at I er ovre det. At I får lov at sove mere, og at julen bliver dejlig.

 3. Nejnejnej – det er så ulækkert! God bedring til jer alle sammen.

  Jeg har siden middag i dag haft feber. Og ondt i halsen. Og er på pinicillin IGEN! For halsbetændelse IGEN!

  De siger det bliver bedre med alderen. Min altså.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *