(Stort) Barn syg

Det er årstiden for lange næser, småfeber, ondt i halsen og som altid i hver af de fire årstider er det tid til søvnmangel. Har det nogensinde været anderledes? Ja, jeg spørger bare, for jeg kan ikke huske hvordan det var, dengang man stod op og var frisk. Chris McDonald (måske stavet forkert, men jeg kan ikke gøre for det), har for nyligt skrevet at hvis man er træt når man står op, har man ikke sovet nok. Nej. Go figure. Nå, men barnet er hjemme med Johan i dag, jeg flekser lidt ud og ind af arbejdet i dag, og skal snart videre til møder. Men godt nyt til alle småbørnsmødre der lige nu sidder i sofaerne med små bitte syge børn: Også det bliver lettere. Elias kan nu sige hvor det gør ondt, hvad han har brug for, og hvad vi kan gøre for ham. Det er noget helt andet, og man er ikke lige så bange, som dengang hvor alt skulle gættes. Det gør også trøsten lettere, og tænk at sidde hjemme med en stor dreng, som med snot ud af øjnene siger: Nej mor, jeg er slet ikke forkølet. Jeg har bare vand i hovedet.

9 Comments
Previous Post
Next Post