Solidaritet, ja tak

Igen i år fattes Mødrehjælpen penge til den julehjælp så mange familier i dagens Danmark desværre har brug for. Derfor har jeg herude til højre givet plads til en annonce for Mødrehjælpens julehjælp. Min holdning er at julen er børnenes fest (så undgår vi også at den bliver til Hjerternes Pest), og at den skaber noget der ligner sammenhængskraft i en tid, hvor nogle har så meget og mange har så lidt. Der bliver nemlig flere og flere (enlige) mødre, der har svært ved at give børnene den jul de gerne vil. Jeg tror ikke det på nogen måde går hen over hovederne på de udsatte børn at de andre i børnehaven og skolen er blevet skamforkælet mens julen stod på, når ferien sluttes og alle samles om sanglege og fingerfrugter. Derfor giver jeg hvert år hvad jeg kan til Mødrehjælpen. Lidt har også ret, og jeg mener helt ærligt vi må stå sammen om de kvinder og børn herhjemme der mangler så meget for bare at komme nogenlunde igennem de dage der er fyldt med kage, knitrende papir og masser af overskud hos mange af os andre.For mig handler det om solidatitet af den allerfineste slags. KLIK HER.

12 Comments
Previous Post
Next Post