Sådan skal du se ud for at blive kongelig (og sådan får du en god fødsel)

Altså, nu har denne glade nyhed jo ramt verden – William har friet!

Til denne yndige dame:

(foto lånt hos berlingeren – send venligst en mail hvis det skal fjernes. julia@julialahme.com)

Og så smuk er vores egen kommende dronning – aner man en type? Kan Kronprinser bedst lide en bestemt slags?

Foto fundet på Google.

Men nej, ikke blot kronprinser falder for skønne brunetter – se bare denne yndige prinsesse:

Foto fundet på Kongehusets hjemmeside. Sig til, hvis det skal fjernes.

Men det bliver bedre endnu – for, viser det sig: Du skal være Kongelig for at få en rigtig god fødsel, fuld af ro. Og det er hende velundt. Andre kvinder i det danske land kunne bare godt bruge det samme, skulle jeg hilse fra foredragssalene og sige. KLIK HER.

17 kommentarer

 1. Jeg sad med samme tanke i morges i bussen, da jeg så billeder af den nyforlovede Kate. Jeg håber der er meget kærlighed. For ellers går det sku ikke – store hatte eller ej.
  Dog har jeg fået ny sympati for Prinsesse Marie, da hun netop er blevet protektor for Autismeforeningen. Så må vi se, hvad det bærer med sig. Om ikke andet kan der drysse flere ord om autisme og aspergers i den kulørte presse fra nu af…
  Og ja, de er alle brunetter, men Blondes have more fun!

 2. Så tror jeg nok, at man kunne gå hen og overveje kongehuset, hvis man står med veer på Riget og finder ud af, at man lige skal forbi Hillerød…

 3. Min veninde og jeg zappede lige forbi DR2 i går og så den yndige unge dame … vores kommentar var præcis den samme; ‘hun ligner da …’ – der er jo gået totalt inflation i kønne brunetter i kongehusene.

 4. Glad for, at jeg ikke skal føde på Riget i de næste par måneder. Det er jo skønt for Mary, at hun kan få det dejlig fredeligt og roligt, men skal det virkelig være på bekostning af andre i samme situation? Jeg syntes det er helt galt!

 5. Ja, jeg tænkte også mit, da jeg så den overskrift – Mary vil gerne føde i fred og ro! Ja, tak, hende og alle os andre!!! Tror dog ikke at hun bliver sendt hjem efter 4 timer og uden et bad, sådan som flere af mine veninder efterhånden har oplevet det.
  Hvis jeg var Mary, havde jeg indrettet et fødestue derhjemme og købt mig en 24/7 jordemor. Hun har da plads og råd. Og folk der kan køre hende hastigt til Riget, hvis fødslen ikke går som forventet. Ved godt det er tvillinger, men det er i mine øjne da bare endnu mere grund til at blive hjemme og netop få – fred og ro.

 6. Det virker lidt overdrevet med al den plads, men har vi valgt kongehus, så har vi desværre nok også valgt den slags forskelsbehandling. Håber i mit stille sind på, at ingen kvinder får alvorlige fødselskomplikationer i denne skønne bydel i januar! Klem balderne sammen!

 7. Kan da ikke andet end at ryste på hovedet. Gad vide om hun selv har valgt denne løsning for hendes “medfødende”. Heldigvis har vi ingen kongelige her i Malmø, så ingen nervøse trækninger hos mig når jeg nedkommer i Juni!

 8. Har selv fået tvillinger for 5 år siden, der var dælme mange mennesker på fødestuen, men alt forløb fint og godt, men har altså læst det med Mary…9 fødestuer rydder man så lige…9!

  “Allerede i dag er alle i højeste beredskab”….og så tænker man på at der rundt omkring i verden fødes børn under de værst tænkelige forhold som man får vildt ondt i maven af at tænke på.

  Det er altså bare lidt…..9!

 9. POKKERS!!! Jeg vidste jeg ikke skulle ha klippet mig korthåret! Mavefornemmelsen sagde nej, men ville jeg høre! Nu må jeg bare erkende, at jeg aldrig bliver prinsesse, at jeg ikke blir’ så gravid at jeg kan fylde 9 fødestuer ud og at jeg nok ikke kan forvente at blive protektor for hverken det ene eller andet! 🙂 Whats left for me now? 😉

 10. Okay…må jeg lige sige noget?! Gentofte lukker altså deres fødeafdeling pr. 1. januar, så det er sq nok lidt nitte at blive sendt derud!! – eller også beviser det bare at Her&Nu ikke har helt styr på facts (ahhemmm…!!!).
  Der er altså heller ikke fordi at de kongelige føder på de eksisterende fødestuer på Riget. Det er familiestuerne til barsel, som bliver lavet om i “dagens anledning”.
  Men, men, men…når det så er sagt, er jeg enig med resten af selskabet i at det er lige i overkanten luksus behandling at få blot fordi at man er brunette, borgerlig født – og dernæst gift med en (kron)prins…

 11. Kære Julia,

  hvor er jeg bare glad for at du tog den op!! Jeg sad lige og fik noget galt i halsen, da jeg læste om den særbehandling de roylae får i forbindelse med en fødsel… og blev mildest talt forarget. Nåede ikke at skrive mit eget blogindlæg om det – der var du lige en tand for hurtig:-) Så tak for det!! Jeg synes det er HELT urimeligt, at alle andre kvinders behov (der vel at mærke ikke har nanny’er, hofdamer og personlig træner til rådighed, når de bliver udskrevet), skal tilsidesættes, fordi en kronprinsesse skal føde. Mig bekendt er det en voldsom og krævende oplevelse at få tvillinger – men de seje tvillingemødre, der er i min omgangskreds har klaret det til UG med kryds og slange på almindelige vilkår.

  Vive la République!

 12. Enig: Vive la République!
  Og så er det altså også bare noget med, at det sætter så meget spotlys på hvor dårlige vilkår rigtigt mange kvinder har, når de føder. Synes ikke det kan passe at nogle børn i Danmark er mere værd end andre. Det rimer ikke.

 13. Har I også undret jer over at kongelige fødsler altid forløber perfekt? Ingen akutte kejsersnit eller for tidlige fødsler – eller prinsesser med bækkenløsning eller lignende. Måske det er det blå blod?

 14. Jeg er sgu’ forarget!!! Hvor er Marys søstersolidaritet? Hun virker jo som en forholdsvis fornuftig prinsesse.. Kan hun ikke se, at den er HELT gal?!
  Stakkels, stakkels andre Københavner kvinder, der går i fødsel den dag..

 15. Det sjoveste er, at det lader til at William faktisk kom først – de har jo kendt hinanden i hundrede år. Så det er de danske prinser, der må have skelet til det unge britiske kød og så valgt sig nogle look-a-likes…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *