Et nyt stilikon? Lone Kellermann?

Kender du det at du køber en kjole, du regner med kan gøre hele forskellen? Den fine, fine kjole; den du køber fordi den er smuk, og du er fin i den?

Sådan én har jeg købt. I en genbrugsbiks (oh sorry… VINTAGE hedder det jo i dag), og den er så flot. Se her:

Men, men, men… Når man kommer hjem med de fine sager, er det jo så desværre ikke altid at mændene i ens liv, synes den er bare halvt så smuk. Elias synes for eksempel at den kradser. Det gør den jo også. Men jeg havde heller ikke tænkt mig at tage den på og så sidde hele aftenen hjemme og putte med lillefisen, vel? Se nu her, hvor smuk den nederste bort er:

Og ikke bare Elias… Nej, Johan er heller ikke glad.

Han synes den minder ham om: NOGET LONE KELLERMANN ville tage på. Først blev jeg fornærmet. Så blev jeg sur (logisk). For hvorfor er det altid sådan at mænd synes at det fineste tøj man har ligner noget nogen burde have smidt ud for længst? Min veninde fx… Hendes fine hat ligger ubrugt hen. Hendes elskede (og meget skønne kæreste) synes ikke den var halvt så fiks som hele den hujende venindeflok.

Men se her: Hvem kan sige nej til sådan et ærme?

Flot, ikke?

Men Johan har ret. Lone K ville glad og gerne hoppe i denne fine sag. Se nu bare denne video og overvej med mig om man burde kigge lige lidt mere nationalt inden man vælger sit stilikon? Med god vilje kunne man da godt kalde det for flagrende boho ikke?

20 kommentarer

 1. Sådan noget har mænd OVERHOVEDET ikke forstand på. Overhovedet. Din nye kjole er smuk.

 2. Ej, den er smuk. Jeg er også vild med den, og det har mænd altså overhovedet ikke forstand på. Jeg kan f.eks heller ikke gå med hængeøreringe, så får min mand tics og associationer til gamle koner med slappe øreflipper…. Jeg bliver noget tøsefornærmet altså, og det må du også gerne blive, når de er så urimelige.
  Elsker ellers din blog med hverdags finurligheder.

 3. Nej NU har jeg aldrig… Det er en fantastisk kjole!!!
  Og jeg er sikker på, at du vil se brandgodt ud i den!
  Til gengæld har jeg meget svært ved at se Lone Kellermann for mig, iført dette vidunder.

 4. Lone havde da aldrig aldrig valgt noget med similisten….. helt upassende sammenligning – den er superflot!!

 5. FANTASTISK kjole. Din mand kan rende og hoppe, jeg er skønhedsblogger og bestiller nærmest ikke andet end at skrive om makeup. Men min mand foretrækker mig uden makeup og brokker sig hver gang vi skal ud over, at jeg har for meget makeup på. Og når jeg har været til frisøren siger han: “jeg kan nu også meget godt lide dig med din naturlige hårfarve” Ak og ve hvad vi ikke skal trækkes med…

  Derfor skal man altid lytte til sine hujende veninder og ikke sin mand. Han vil vel i bund og grund helst se dig helt uden kjole på 😉

 6. Jeg tænker, at man skal se den på – kan sagtens se dig for mig: glitrende i stearinlysenes skær med en drink i hånden og lækkert hår (nåh ja, det har du jo altid).

  Er nødt til at påpege én korrekt ting i det, Johan siger: at den (eller andet fiiint tøj) ligner noget, nogen burde have smidt ud for længst. Jamen, der ER jo også nogen, der har smidt den ud. Ellers kunne du jo ikke finde den i genneren 🙂

 7. Altså… jeg kan måske godt se, hvad han mener. Jeg syntes den er skøn, men jeg tror du missede præsentatioen…
  Du skulle nok have præsenteret ham for den, i stearinlyset skær med et glas rødvin i din hånd. Let flagrende med nyvasket hår der dufter af vanilie og røde lakkede negle.

  Så tror jeg den vinder!

  Med mænd handler det hele om præsentationen af produktet…

 8. Du er en af de få, der vil kunne bære den. Og du vil ligne en livsnydende pariserinde, der går ned på den lokale cafe og nyder en lille én af den eksotiske art kl 11 om formiddagen og derefter danser gennem resten af dagen.

 9. Føler man sig hjemme i ‘kludene’, så er det også dem man skal ta’ på…man kan (som regel) godt selv se, om det er klædeligt eller ej. Ligner man en ‘jeg ved ikke hvad’, føler man sig heller ikke hjemme i det! Vel? Er det ikke sådan det hænger sammen?
  Og din nye vintage er da superskøn – men ja, vi vil se den på!

 10. Hvad sker der lige for dem (ok jeg kan godt forstå, at Elias ikke bryder sig om, at den kradser) – den er da fantastisk – Lone K- eller ej!

 11. Nå, men hvis det ender med at du ikke får den brugt sender du den bare til mig – jeg LOVER at gå i den min. een gang om ugen!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *