Når vi nu er ved det…

altså ved det der bolig-noget, så er disse fine kopper flyttet ind hos mig. De er fra svenske Isak og for små til at de rigtigt kan bruges til noget, men også for fine til at de ikke skulle bo hos mig. Klik her, hvis du tør lade dig friste, og glæd dig over at der ikke er en webshop.

Men designeren bag, Sandra Isakson har en blog – og det har et par af hendes karakterer også. Så fint, og sådan en god ide at give dem deres egne stemmer. Ja, jeg er vild med det. Move over Mummi-kopper. Isak er flyttet ind, og han kom i det fineste hus.

7 kommentarer

  1. Jeg er også helt vild med det.. de er også vildt fine de der kopper med trælåg.. Og billige… Sidste år havde de sådan at man kunne sende billede ind til dem med det fineste isak man havde i huset, og så sendte de en samling store kort og billeder retur.. de var virkeligt flotte… 🙂

  2. Åh, jeg elsker koppen med fisken – men altså, nu er jeg også fisk. Er du helt sikker på, at den ikke skal bo her hos mig i stedet… 😉

  3. De må også komme i aflastning her, kopperne 🙂 Jeg elsker også Isak design….og satser på at jeg snart kan stryge nogle Isak’er fra min ønskeseddel (hvor de efterhånden har befundet sig længe, hrmpff!!)

    Kram

  4. – Kan godt være, at de ikke er store nok til kaffe i almindelige menneskemængder, men de er da perfekte til “Fredagsslik” til Elias og evt. gæst (eller mor, hvis hun lader sig nøjes)…

  5. Thanks for featuring our Fika cups and thanks for all your kind comments everyone. Just to let you know you can find them at Ö Interiors, Isafjordsgade 6, kld. Islands Brygge 2300 Kbh. S. In case you preferred to hold them before buying. They are also avialable from the isak.co.uk website. Sorry for sounding like a sales person but Henrik has some great things in his shop as well as ISAK products so take a look…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.