Blog Living @ Lauras

Glædelig mandag, glædelig ny uge, og velkommen til! I dag skal du glæde dig til at møde Laura. Laura er damen bag The Sweet Spot, som lokker og forfører med de fineste sager fra boligmagasiner, boligbutikker og med de mest indtagende ideer. Den er vanedannende, den søde plet, og her er Laura:

Om sig selv siger Laura: “Jeg er designer, boligstylist og personlig indretter. Jeg har bloggen theSweetSpot.dk hvor jeg dagligt blogger om design, indretning, storbyliv, shopping og genveje til det søde liv.
Jeg er 37 år gammel, mor til Ella på 2 år og gift med Karsten. Vi bor i nybygget rækkehus i Ørestad på Amager.”

Jeg bad Laura vise os noget fra sit skab, og se her, hvad hun fiskede frem af fine sager:

Jeg har er en mega frossenpind, og har længe haft et godt øjet til Fnubbus underfundige striksager. Og da jeg så forleden sneg mig ind i en meget dejlig butik på Frederiksberg, sprang den på mig. Vesten er vandvittigt enkelt og smukt konstrueret af et langt ”halstørklæde” og strikket i kashmir så blød som barnehud.

Må man bede en designelskende dame om kun at vise én ting frem fra sit hjem? Nok ikke, men Laura lod sig lokke:

Jeg har et meget stort blødt punkt for moderne ung dansk brugskunst – og stor respekt for producenter der tør ta chancer. De 2 ting kombineret med et underfundigt, og meget dragende design, dekoreret med en smuk retrobrun glasur, gør mig glad og svag, hver gang jeg kigger på Claydies ”frisure-skåle” fra Kähler.

De så fine fotos er taget af Line Thit Klein.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *