Penis på ryggen – eller hvorfor ikke alle skal tatovere alle

Fra fredagens Metroekspress.

(Jeg er forresten så glad for at jeg som attenårig var for bange for rockere til at få det store røvgevir. Tak Angst.)

8 kommentarer

 1. Er også glad for at min angst har efterladt mig uden… røvgevir! Ha ha – herhjemme kalder vi det et Amagerstempel. Kunne være sjovt med en synonymkonkurrence. Hvor mange slang-ord er der for en tatovering?

 2. Ooooh, hvor surt at ende op med en tatovørs practical joke på ryggen!!!
  Her kalder vi røvgeviret for Ishøjnummerplade …
  Og jeg skulle heller ikke nyde noget. Jeg overvejede længe om det skulle være tungepiercing eller røvgevir. Men min angst for nåle var større end min forfængelighed (!).

 3. Jeg er total vild med tatoveringer! Lige fra amagerpladen til sømandstatoveringer. Jeg har kun en lille en på anklen ( som alle de andre…!)Jeg ser tatoveringer som et smykke – men det vigtigste for mig, er at de skal fortælle en historie hos den tatoverede.
  Så Julia – og alle I andre der er bange det er bare afsted med jer, hvis I altså stadig gerne vil have en, men lader jeg bremse af angsten.
  Og ang. smerten så er det vand ved siden af at føde….

 4. Tja, man ku jo også bare lade det glide ud i sandet hvis man bliver træt af en af sine venner, eller er det bare mig?
  Eller sige til hvis man er træt af venne-tjenester 😉

  Herhjemme hedder det også et røvgevir og jeg er SÅ glad for jeg aldrig fik et. Har på fornemmelsen at det ikke ville blive kønnere af de plus 20 kilo jeg har siddende efter at have fået børn.

 5. Ha ha…tjaa..maa gaa til bekendelse og sige jeg kunne da vist godt ha’ levet foruden de to kinesiske tegn jeg besluttede at faa tatoveret i Thailand, da jeg var ung og cool og rejste jorden rundt…er vist heller ikke heeelt overbevist de betyder ‘peace&love’:)

 6. Årh, hvor ledt!(og lidt sjovt – omend rygpikkens ejer nok ikke mener det samme…)
  En af mine venner fik tattoveret en nøgen dame, i en brandert på sin 18 års fødselsdag. Hun er skeløjet, og hendes hår flyver ind foran ansigtet, så det ligner hun har zz top skæg – tror ikke det er hans kæreste eje!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *