Blog Living @ Anette Ø’s

Som du måske ved, har jeg inviteret en række af mine yndlingsbloggere til at åbne deres hjem og deres skabe for os. Anette Øster er min fantastiske, nu tidligere kollega, som er en vaskeægte bogorm med speciale i børnelitteratur (og hvis du vil vide noget om Astrid Lindgren, så er det Anette du skal invitere til at holde et foredrag!). Hvis du er i tvivl om, hvor glad Anette er for børnelitteratur så scroll ned og se den fantastiske kjole, hun har fået designet – med inspiration i børnelitteraturen. Det holder SGU DA!

Anette driver to blogs, den ene er en professionel en af slagsen:

LÆRERVÆRELSET, som er til dig, der professionelt arbejder med børn og litteratur. Den er klog, spændende og virkelig god. Der er tit en forfatter eller et andet spændende menneske derude, som er klar på at dele sin viden og sine holdninger med dig.

Anettes anden blog, er hendes egen – KLIK HER. Den handler om kreativitet, litteratur, kultur, film og alt det der sker, når man er særligt interesseret i de sager. Her præsenterer Anette sig selv:

Jeg er 39 år, bor i en skøn lejlighed på Frederiksberg, men savner desperat at have en altan. Er mor
til to helt vidunderlige børn, en datter på næsten 15 og en søn på næsten 12 – mit livs to bedste
julegaver. Jeg har verdens bedste job som redaktions- og marketingsmedarbejder på et forlag.
Holder meget af en efterårs dag, hvor solen skinner, træerne stråler i de smukkeste farver og jeg har
mulighed for at gå en lang tur.
” Og her er hun, den skønne dame:

Hmm, jeg har meget få ting, som jeg ikke kunne leve foruden, men mine bøger og mine billeder – de fleste er illustrationer fra billedbøger – betyder ret meget. Men da mine børn hørte, at jeg skulle fotografere en ting, jeg var rigtig glad for, sagde de, at det uden tvivl måtte være min kaffekop. Og det er ikke så meget for koppen, som for det, der er i den. Når jeg fri, nyder jeg rigtig meget at sætte mig med en god kaffe og en bog eller med et eller andet kreativt projekt, så egentlig burde mit strikketøj have været med på billede. Og bedst af alt er det, hvis jeg kan sidde ude.

“Noget fra mit skab. Den var svær, men jeg har valgt at tage et billede af den kjole, jeg fik syet, da jeg i 2009 skulle forsvare min ph.d., Dansk børnelitteraturhistorieskrivning. Børnelitteraturen har de sidste ti år fyldt en ganske stor del af mit liv, og jeg tror, at den kommer til det mange år frem i tiden. Og den 24. februar 2009 var en ganske særlig dag, der derfor også skulle have en ganske særlig kjole. Den er designet og syet af Anna Sofie Møller Hansen, der har ladet sig inspirere af 1940’erne og Palle alene i verden fra 1942. “

FØLG MED HOS ANETTE HER.

4 Comments
Previous Post
Next Post