FLYGT: Nogen bygger om

Vi er ved at bygge køkken om. Eller nej, det er vi ikke, men det smager lidt af det. Sagaen begyndte med at HFI-relæet slog fra hver gang vi benyttede et eller andet i køkkenet og det viste sig at der inde i væggene bor gamle knudrede løsninger, som elektrikeren griner af når han ser. Nu har vi så fået fikset det, bestilt et nyt komfur, revet det gamle uhandy fadebur ned, så der bliver plads til en spiseplads i køkkenet.

Og det der med VI passer ikke. Det er Johan der knokler på. Og min far. Og jeg gemmer mig i Aalborg, ved skrivebordet eller i andre virksomheders mødelokaler for at slippe for at gøre noget. Jeg HADER ombygning. Jeg HADER HADER HADER gammelt lort, der skal køres på lossepladsen. JEG HADER at tingene ikke fungerer, og jeg AFSKYR at hver gang man river noget ud af væggen dukker der et eller andet mærkværdigt op. Som for eksempel en gammelt vindue.

Men ja. Jeg ELSKER resultatet. Jeg ELSKER Johan for at fikse det her, og min far for at have noget der ligner viden om, hvad man faktisk gør. Og jeg GLÆDER mig til snart at bage en kage igen.

10 Comments
Previous Post
Next Post