Blog Living @ Line´s

I anledning af min blogmakeover har jeg inviteret en lang række vidunderlige bloggere til at invitere os indenfor hos dem. I denne uge er vi på besøg hos Line Thit Klein, som er fotograf. Men ikke bare fotograf. Hun er overdrevent talenteret og kan noget med ansigter. Og en hel masse med mad. Og med bolig. Og med børn… Ja, jeg er fan. Og her vi så på besøg hos Line.

For nogle år siden arvede jeg dette fine meget høje og meget smalle skab. Her kommer jeg alle mine sager ind – ting jeg elsker at se på og ting som betyder noget for mig. Alt i skabet har en lille historie, men jeg bruger ikke tingene til noget! Jeg kan bare så godt lide den fornemmelse jeg får inden i, når jeg åbner det og kigger ind. Et lille stykke hverdag med god karma, når 2 unger pisker rundt om benene og råber på mad og ulvetimen for alvor sætter ind.

Jeg har netop købt disse helt fantastiske støvler og ja, de er dyre, men absolut det hele værd. Jeg er så glad ved dem, at jeg ikke har haft andet på siden jeg fik dem i sidste uge.
Normalt hader jeg at købe sko, for jeg køber kun efter hvor komfi sko er og ikke så meget efter hvordan de ser ud. Det er en stor fejl i følge mange af mine   fikse og smukke venner.
Men lige de her er både pæne og komfi, så kan jeg ikke forlange mere.

2 kommentarer

  1. Elsker støvlerne! Hvor er de mon fra? VH Line.

    PS Julia, fedt nyt layout, men er det kun på min computer, det kører meget langsomt?…. Har ikke problemer med andre blogs og min pc er ikke 6 mdr gammel…

  2. De fedeste støvler. Har dem i den blanke sorte og ææælsker dem så meget, at jeg netop har købt dem i høj støvle også.
    Men de er da super fede i den variant, du har dér:-) Glæd dig over dem fra nu og altid. De er en livsinvestering.

    KH

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *