Tip: Gratis Nyhedsbrev om kreativitet med børn

Kids Craft Weekly er en meget fint Nyhedsbrev som de påstår udkommer hver uge. Jeg får det ikke helt så tit (spamfilter, måske?). Det indeholder hver gang gode, lette ideer til at være kreativ med sine unger, og her hvor efteråret er skudt i gang er det slet ikke dårligt at kende til. Du klikker her for at melde dig til og abonnere.

4 kommentarer

  1. Jeg har muligvis knækket koden – har netop tilmeldt mig omtalte nyhedsbrev. På trods af titlen “weekly” i hjemmesidens navn, så står der i bekræftelses-mailen, at der bliver sendt nyhedsbrev hver fjortende dag… there you go.
    Hav en skøn efterårsuge, ferie eller ej. Min bliver lidt af det hele – men helt sikkert bliver det, at jeg skal være sammen med min skønne to-årige, så meget som jeg kan. For tiden er han på en eller anden måde så ekstra sød, at jeg kunne æde ham råt! … altså bortset fra når han siger “gå ud, Mor” eller for den sags skyld fylder tre bleer på en time…
    KH/Helle

  2. Jeg får også nyhedsbrevet, men ved også at hun arbejder på en mulig anden model. Så nej, det kommer ikke helt så tit, som man kunne ønske. Ideerne er super og lige at gå til.

    God efterårsferie derude!
    Kh Kathrine

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *