52. Tooghalvtreds. 52?

Her er Madonna.

I Dolce & Gabbanas nyeste kampagne; klædt ud som en våd drøm om en italiensk husmor. Hun er født i 1958. Hun er 52. 52. Eller hvad; er det mig, der ikke kan regne. For noget stemmer ikke. Men se, hvor vidunderlig hun ser ud, og tænk hvad der skal til for at være så strålende lækker som 52 årig. Honestly. Hvordan? Men smuk, ja.

NB – hvis nogen er sur over at disse smukke fotos ligger her, så send en mail, så fjerner jeg dem.

17 kommentarer

 1. Enig i at det er labre fotos. MEN, for der er et stort men. Det ligner ikke længere Madonna, men en anden. Overdrevn brug af fillers, botox og måske kniven kan nok stramme, glatte og fylde ud de rigtige steder, men hvis ikke der står en sindssyg dygtig snedker bag, så ender folk som en dårlig kopi af sig selv. I værte – og i hvert fald i Madonnas – tilfælde en helt anden person. Det synes jeg er synd. Kh Anette

 2. Jeg giver Anette ret. Når man ser billeder af Madonnas ansigt tæt på, ser man noget der minder om en voksfigur.
  Jeg synes det er skønt vi hylder kvinder i alle aldre. Men jeg tror på det naturlige, og vil egentlig hellere se en sund 20’årig end en 50’årig fyldt med plastik for at ligne en 20’årig.
  Allerhelst ville jeg se en naturlig 50’årig. For de findes jo.

 3. Jeg er da så enig med Jer. Hun ligner en på 22. Men desværre ikke sig selv på 22… I det mindste ligner hun heller ikke Donatella Versace…

 4. Og så lidt heftig photoshop oveni. Det er jo absurd lækre fotos på den helt rigtige måde – men for fanden, at det der sku være en dame på 52 … Det er jo grinagtigt.

 5. Jeg synes også, hun er smuk, men der er helt tydeligt noget botox i de kinder. De er alt for “voksede” og barbie-plastik-skabelon-smukke-addrr. Ikke noget for mig. Og så bliver jeg faktisk samtidig alligevel lidt misundlig, ja altså for at være helt ærlig. Jeg synes det er lidt “konkurrence-forvridende” ift os andre, almindeligt dødelige, læs: uden økonomi (mod og meget andet) til at få den slags lavet. Jeg ville synes det var lidt flovt at se godt ud, hvis det bare var….snyd.

  Jeg kan godt forstå visse operationer, men når der grundlæggende ikke er noget i vejen med eks. Madonnas ansigt, ja så synes jeg….det er skævt.

  Og al det der fotoshop….det er sgu også lidt for meget, synes jeg. Uanset hvad, så sammenligner man sig jo med billederne af de der perfekte kvinder. Vi, mændene, vores unger gør det, selvom vi med vores fornuft ved, at det bare er en “illussion” eller noget kunstigt fremstillet….man tror jo lidt alligevel, det er sådan man skal se ud. For det KAN man jo. Uden fejl overhovedet. Det påvirker os mere end vi regner med, tror jeg. Flytter vores grænser ift, hvordan man kan se ud…Det bliver normalt ligesom, at man skal være så perfekt, så kunstig perfekt. Æv.

 6. Min kæreste arbejder med at lave sådan noget i Photoshop.. Nu ikke lige Madonna, men så meget andet 🙂
  Og du ville blive *chokeret* hvis du så før/efter på rigtig mange af billederne, også dem hvor modellerne er helt unge.

  Det værste er, at selv jeg, som ser rigtig mange før/efter, indimellem kan få den der “hvordan kan hun se sådan ud” når jeg ser den her type billeder. Og jeg burde ligesom vide bedre!

 7. Jeg synes også at Madonna er blevet for botoxet. Men selvom hun ikke ligner sig selv mere fra dengang hun lavede Who’s That Girl (var hun egentligt mere naturlig dengang?), så synes jeg at hun ser knaldgodt ud på de her billeder – også selvom jeg ved at der er puslet rigtigt meget med redigeringen bagefter.

 8. Altså, jeg er sgu vild med Madonna! Jeg synes, at det er fedt, at hun udfordrer konceptet “kvinder 40+”, der ellers normalt forsvinder fra mediebilledet.

  Jeg synes, at det er fedt, at hun gør det, der føles rigtigt for hende. Og blæser på, om nogen synes, at det er upassende, at en dame på 52 år vælger at se sådan ud og opfører som hun gør. Hvorfor skulle hun lade sin alder diktere sit liv? Skulle hun sætte sig ned og blive en stille hausfrau? Nej, vel?

  For hvorfor lader vi os begrænse af nogle uskrevne regler? Jeg vil gerne have lidt Madonna ind i mit liv, for jeg har ikke planer om at blive usynlig om et par år, når jeg runder 40. Af hensyn til min økonomi bliver det dog med mindre botox .. as in; ingen botox.

  Hvis det kan trøste nogen, så er her et link til et mindre godt Madonnabillede http://www.metro.co.uk/showbiz/99008-madonna-shows-off-greasy-look

 9. Lad billederne ligge. Lad os kigge på noget smukt, tilstræbe noget smukt og lad os mærke, hvad det er, vi ønsker os. Loven om tiltrækning siger at lige tiltrækker lige – så hvis jeg en kort stund får mulighed for at ønske og føler mig lige så lækker som Madonna, så skulle det komme til mig. Det er forsøget værd!
  KH Charlotte

 10. Smukke smukke billeder er det! Men jeg er enig med jer i, at for meget botox er en skam – især på en kvinde som Madonna, der altid har været sig selv og som ikke har ligget under for nogen eller noget.
  Men altså, hun ser også så forbandet godt ud fordi hun gør en kæmpe indsats for at holde sig i form. Jeg er klar over, at hun har muligheden for at træne intensivt og spise det helt rigtige, bruge de lækreste produkter og den slags, men jeg tager stadig hatten af for, at hun gør hvad hun kan, for også på naturlig vis at forblive skøn. Det er helt sikkert rigtig hårdt arbejde!

 11. Jeg er fuldstændig fucking ligeglad med botox og photoshop. Det der er så flotte flotte billeder. Aimen se lige hvor lækker hun er. Selv på de links med ‘grimme’ billeder. Vi ved sgu da godt at man ikke ser sådan ud søndag morgen, det er der ingen der gør. Heller ikke Mary.
  Men nyd nu de billeder og Who’s That Girl minderne.

 12. Smukke billeder, ja! Dem kan man da sagtens nyde. Som hvilke som helst andre billeder, eller malerier eller anden kunst.

  Madonna er også smuk. Bare ikke som på de billeder, altså jeg mener, det er ikke Madonna “som hun er i virkeligheden”, noget af det er computerlavet. Ja, hun er i god form og slank, men der hvor selv Madonna er ældet, bliver hun så lavet om på computer…

  Men ja, det er da smukke billeder. De kan sikkert laves lige så smukke om 10 år. Måske behøver Madonna så slet ikke selv stille op – det kan bare laves på computer. De der smukke billeder…Men Madonna, 52 år. Det er det sgu ikke…! 😀

  PS: Bortset fra det synes jeg, at Madonna som sanger kun er blevet bedre med årene.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *