22 kroner

Det koster 2 kr at få et modeltog til at køre på Hovedbanen. Et tog kører sådan ca i et par minutter. Elias og jeg har stået der for 22 kroner. Han var lykkelig, opslugt og fuld af selvopfunden viden om tog. Fx kører lyntoget meget hurtigt fordi der er krokodiller på vej. Så ved vi det.

9 kommentarer

  1. Tænk jeg har altid overvejet hvorfor mon lyntoge kører så hurtigt – og siden man jo skal høre sandheden for børn (og fulde mennesker, som der også er på Hovedbanegården) – så var det skønt lige at få løst det mysterium:)

  2. vildt – jeg husker at jeg selv som unge har smidt MANGE 25-ører i for at se på togene ræse rundt. selvom jeg hyppigt er på hovedbanegården, så har jeg ikke set på togbanen længe…..mon man skulle aflægge den et besøg næste gang man kommer forbi (med junior).

  3. Årh, dejligt!! Jeg skribler lige togene ind i min bog over ting, jeg må vise NC!!
    I mellemtiden tænker jeg over om mon ikke krokodillerne i Tyskland er større end i Danmark? For … er der ikke noget med at tyske lyntoge kører hurtigere end hér?

  4. Skru tiden 15 år tilbage og skift scenen til Århus Banegård, og Albert og jeg stod og gjorde det selvsamme. Det allerbedste var, når det skiftede fra nat til dag ! Time flies 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *