Du fortjener altså en kage

Jeg ved godt at vi ikke må spise som belønning for noget. Og jeg ved også godt at kager er sunde, og at vi psykisk skal være mere end almindeligt slidte for at det er ok at tænke mad som belønning. Især, hvis det mest er lavet af sukker og smør. Men hey. Hold på hatten og husk det er onsdag. Du fortjener altså en kage.

Hvorfor?

Derfor?

 • Du er halvvejs igennem ugen
 • Ungerne henter ikke sig selv på den cykel vel?
 • Du har levet af gulerødder og fedtfattig humus i tre døgn nu…
 • Du har løbet en gang i sidste uge
 • Det er efterår, og der skal også noget til at holde på varmen, ikk?

Og det vigtigste:

Jeg sætter kaffen over nu.

8 kommentarer

 1. Åh altså.. hvis jeg nu kun kan svare JA til 2 ud af de 5 grunde, (og det er de grunde der ligesom kører lidt af sig selv uden min indblanden, altså den med efteråret og den med at være halvvejs gennem ugen!) fortjener man så stadig en kage???! måske ja.. hmm…

 2. Jeg har lavet en rugbrød med pålægschokolade og nu med god samvittighed – ville nu hellere have haft en af de kager på billedet 🙂

 3. Hihi – underbevidstheden, maven eller hvem der elsker kager, sad vist med ved tastaturet. Du skrev: “Og jeg ved også godt at kager er sunde”.
  Men der findes selvfølgelig kernesunde kager, men det var vist ikke lige dem, du tænkte på…
  Jeg tror nu, at hvis vi nyder den der kage med sukkerpynt- og kugler, så gør den mere gavn, end hvis vi sidder med sort samvittighed. Når vi nupper dem, så lad os også nyde dem.

 4. Jeg eeelsker kage og bager / spiser det med stor glæde, for det er sundt … i hvert fald for sjælen. Men jeg er i slutspurten af et lille vægttab, så jeg gemmer lige kagen lidt.

  Jeg elsker også din blog Julia og efter at have læst ‘Hvor lagde jeg babyen?’ har jeg læst det meste af bloggen fra starten og til nu. Det er min lille ‘pause-ting’ på jobbet når jeg lige trænger til en indsprøjtning og derfor er det så fedt, at du skriver så ofte. Jeg har også bevæget mig en masse rundt i blog-land via dine mange links og det er der kommet meget inspiration ud af. Tak for det!

  Kram fra Anja

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *