Blog Living @ Karen

I anledning af min nye blog har jeg bedt en lang række bloggere om at bidrage med et indlæg om dem, deres hjem og hvad de gemmer i skabene, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. Den først i rækken er Karen Pallisgaard som har to store passioner: Ord og yoga, som hun også lever professionelt af gennem jobbet som journalist / sundhedsredaktør på Femina og IN samt som yogalærer hos bla. Nalini Yoga. Også i fritiden er lidenskaben på spil, som du kan læse om på bloggen youmeyoga.com

1. Jeg bor midt i Vesterbros hjerte med alt fra narkomaner, nåle, nøgne damer til nybagte mødre. Gadenergien er så, hvad skal vi sige – intens, at jeg tit får behov for at trække mig, derfor er det dejligt at bo på femte sal, hvor tankerne kan flyve ud over tagene og Tivoli. Jeg har mit eget lille refugium på den private tagterasse, hvor ingen gadelarm når op. Når vejret vil det, laver jeg min morgenyoga eller aftenmeditiation herude, og ellers så benytter jeg hver en lille chance for at fede den på drømmesengen. Det farverige tæppe er hjembragt fra min første yogauddannelse i Mexico og er fantastisk at dagdrømme på.

2. Jeg blev gift på de her hæle, så de har et særligt sted i mit hjerte og på min skohylde. Jeg havde ledt og ledt hele KBH igennem efter de rette sko til dagen, men nogle gange har skæbnen en særlig hensigt, det var der i hvert fald ingen tvivl om, da jeg og de her Louboutin’er fik øjenkontakt i Harrods/London. Kærlighed ved første blik. Jeg elsker dem dog nok højere end mine fødder gør. De blev teenageoprørske, fede og deforme under bryllupsfesten, så jeg nappede brudevalsen i bare fødder.

3 Comments
Previous Post
Next Post