Tolerance & Frederikssund

Se dette fantastiske skilt, jeg passerede på vej ind til møde på cafeen Laundromat (klik og se et lækkert site) i dag. Det er edderbankeme bare sådan det skal være! Hurra for tolerance og cafeer på Østerbro, hvor børn også er velkomne. Der er nemlig en del, hvor de faktisk ikke er…

Apropos bryster og amning, så er det længe sden jeg har holdt et foredrag, uden amning og babyer, og i morgen klokken 11 holder jeg foredrag i Frederikssund, hvor jeg krydser fingre for at der også kommer et par babyer. Jeg er i gang med absolut sidste runde med Hvor Lagde Jeg Babyen, og så håber jeg at fremtiden bringer foredrag med andre emner. Ikke fordi Babyforedragene ikke er sjove – det er de – men fordi jeg har SÅ mange andre emner, jeg også gerne vil fortælle om (og få nogen til at grine af.. Fx død og fyring (host)). MEN – hvis du kan og vil, så kom til Frederikssund i morgen. Klik her.

10 Comments
Previous Post
Next Post