JAAAAA!

Velkommen til min gamle blog i nye klude.

Den er bygget anderledes op end den gamle, og skulle meget gerne invitere til, at du får lyst til at klikke lidt mere rundt på alle dimserne. Hver uge kommer jeg for eksempel til at teste noget (produkter, oplevelser, bøger etc), og fortælle dig helt ærligt om dem. Desuden har jeg afsat et helt menupunkt til andre bloggere, til lækre sites og til alle de steder på nettet jeg selv klikker rundt. Der ligger ikke noget endnu, men det gør der efter weekenden, og jeg vil opdatere den jævnligt.

(Vidunderlige) Minimega har designet bloggen for mig, og Sara var helt med, da jeg bad om en blog, man havde lyst til at blive hængende længe på. Jeg har ønsket mig denne udgave i stærke farver, og at baggrunden i tekstfeltet var én jeg kunne gøre noget ud af med billeder på. Èn spurgte til noget med inspiration… Det har der egentligt ikke været, ud over de mange snakke Sara / Minimega og jeg har haft (men ok, hun er også en inspiration i sig selv); jeg ville faktisk gerne have noget helt nyt, anderledes og friskt, og håber meget at du føler dig velkommen herhjemme hos mig.

24 Comments
Previous Post
Next Post