Snart strøm

Ugen er begyndt, og dermed også det virkelige liv efter weekend.

Rapport fra strømsituationen er at vi nu har fået lagt nye ledninger og ting og sager ind i køkkenet ($$$$$), så nu mangler vi bare at slippe af med gassen ($$$) og købe et nyt komfur ($$). Jeg gentager, hvad jeg har slået fast før: Det er overraskende for alvor at opleve så mange ting, man skal bruge penge på som voksen. Det kommer bag på mig. Igen. Tilgengæld glæder jeg mig over at denne uge er fyldt med foredrag og workshops. Det bliver en god uge, kan jeg mærke, og jeg håber at du allerede nyder din – og at der er strøm alle de steder du skal bruge det for at bage kager og boller og for at vaske tøj. Og tænde lys. Og blende ting.  Elias klager forresten over at vi ikke har bagt en ærlig kage i månedsvis… Glæder mig meget til det snart kan lade sig gøre igen.

0 Comments
Previous Post
Next Post