Søde Mathilde, Shorts-typen og masser af zumba i Silkeborg

Jeg sidder lige nu i et tog på vej hjem fra en fantastisk foredragsaften i Silkeborg. På mange måder var det én af de helt store aftener: Salen var nærmest en hal og babyerne var så smukke og mødrene så veludhvilede ud, selvom de påstod de var det modsatte. Og så var der lille Mathilde på 11 uger og rigtigt mange kg med en tyk brun manke. Hende fik jeg lov til at stå og holde lidt på, og nøj, hvor var hun lækker!MEEEEEN, det var ikke alt: Et ZYMBAhold startede træning lige midt i mit foredrag, så jeg måtte tage mig selv i ikke både at hoppe og tale i takt til trampene fra oven. Zumba er nået længere ud end yoga, har jeg ladet mig fortælle, og her fik jeg syn for sagen!

Og så er der hjemturen. Lang og mørk sammen med min ven DSB. Mens jeg stod og hakkede tænder på Skanderborg Station hvor jeg skulle skifte tog, kom der en mand gående. I shorts! I shorts?! Og her kom jeg i tanke om dem, den glemte mandetype: Jeg-går-i-short-fra-første-marts-til-første-november-typen, som så tvinger hård hud frem på knæene. Folk har virkeligt mærkelige principper.

Bortset fra dette andenhåndskuldechock er jeg på vej hjem og glæder mig til dynen klokken to i nat.

6 Comments
Previous Post
Next Post