Efterår & Strøm

Det er ved at blive efterår, og jeg er ved at blive vemodig på den efterrmåde, der kalder på stearinglys i vinduerne, og hvor jeg faktisk er helt taknemmelig for de facebook-rygter jeg har hørt om, at der er visse Irma-butikker der allerede har æbleskiver.

Eneste problem med de frosne æbleskiver er at vi ikke har en ovn.

Eller jo.

Det har vi.

Den kan vi bare ikke bruge. Vi er nemlig ved at få lavet strøm for virkeligt (uhyggeligt) mange og-tusinde-kroner  strøm i lejligheden. Sikringerne begyndte nemlig at springe og hfirelæet begyndte at slå fra og det hele blev noget frygteligt farligt noget, så nu skal der simpelthen trækkes ny strøm i det gamle skrummel af en lejlighed.Og nårh ja. Komfuret skal da også skiftes. Og måske også et par andre “småting”.

Så ja:

Jeg ER voksen nu, og siger goddag efterår, kom indenfor elektriker og farvel fire uger i Thailand på en varm strand eller noget andet, vi er nogle der har længtes mere mod end nye ledninger.

11 Comments
Previous Post
Next Post