Tour de Juhu-land #2

Jeg sætter mig ind i et tog i dag, for at holde foredrag på Gellerup Bibliotek, om Hvor lagde jeg babyen. Jeg glæder mig altid meget til at holde foredrag, men denne gang niver det lidt (for nu bare at sige det som det er), fordi jeg først kommer hjem fredag eftermiddag. Jeg skal nemlig også lige ordne et par ting i Odense på fredag.

Det har allerede været en uge med tryk på, og det er kun tirsdag. I går holdt Pretty Ink launchparty for Sandheder fra en løgner på den altid vidunderlige Café Royal, og det var simpelthen så skønt. Jeg var nervøs og havde derfor ikke åndsnærværelse til at knipse så meget som et enkelt foto, men vi gentager jo heldigvis arrangementet i Aalborg og i Århus de kommende dage. Og der er faktisk stadig billetter – det ville være skønt at se dig.

Meeeeeen – jeg rapporterer fra tour de juhuland undervejs. Glædelig tirsdag!

4 Comments
Previous Post
Next Post