Sandheden om Løgnen Ekstranummer

Nå, men de der løgne, vil simpelthen ingen ende tage… Så vi fortsætter lige med et ekstranummer. Læs lige den her. Kender du det?

Kære Julie og andre løgnhalse
Jeg føler mig ramt. Busted! Løgnene er ude. Så nu kan jeg jo ligeså godt smide en løgn mere på bordet.
Kender I de der mødre, som ikke kan skilte tydeligt nok med, at de naturligvis henter afkommet i institutionen så tidligt, de kan komme afsted med det, så de og førnævnte afkom kan hygge sig hele eftermiddagen med bare at lege på gulvet og være nærværende på den der totalt overskudsagtige måde? Og kender I så de der mødre, aka sådan nogle som mig, som istemmer at åh ja, det er bare det skønneste at ligge der på gulvet og lægge stemmer til dinosauruser og samle brio-tog? Well, guess what! Det er løgn! Det kan godt være, jeg elsker mit afkom, men det betyder altså ikke nødvendigvis, at jeg elsker Spiderman og al hans satans plastikyngel. Jeg hader at lege! There you have it!
Og nu vi er ved det. Jeg glæder mig ALTID til rollingen er lagt i seng!
4 Comments
Previous Post
Next Post