Sandheden om Løgnen # 15

I dag udkommer min bog så.

Nårh ja. Det har jeg vist sagt.

Jeg er ikke nervøs. Slet, slet ikke. (LØØØØØØGN).

Men til gavn og glæde for os alle sammen, hermed en sidste anonym løgn på bloggen:

Kære Julia

Åh ja, de der løgne. Kender vi dem ikke alle sammen…
Jeg gør i hvert fald, når jeg siger, at jeg slet ikke er misundelig på mine søskendes højtflyvende karrierer med store lønchecks, smarte titler og fede bonusudbetalinger. At jeg er SÅ glad for, at jeg har valgt en meget mere jordnær tilværelse, hvor der er lidt mere tid til venner, familie og almen hjælpsomhed og nærvær. Og det er jeg også – for det meste.
Men indimellem ville jeg da ønske, at det var mig, der havde den smarte titel, det velkendte firmanavn på visitkortet, som får folk til at løfte øjenbrynene anerkendende, og den fede lønudbetaling hver måned. At det var mig, som hvert år til jul kunne forkæle mig selv og andre lidt ekstra, fordi årets bonus netop var tikket ind. At mit liv indimellem ville være lidt mindre stresset og bekymret, hvis jeg havde valgt den trygge, sikre tilværelse som ansat istedet for den svævende tilværelse som selvstændig.
Men schhhh, vi siger det ikke til nogen, vel… 😉
7 Comments
Previous Post
Next Post