Sandheden om Løgnen #13

Her er endnu en. Og man forstår den er anonym….

Hej Julia

Jeg vil også meget gerne være anonym, men her er min løgn – til din blog:
Jeg er fantastisk til at brande mig selv som dygtig og effektiv på mit arbejde – og jeg dukker altid op i stiletter og ulasteligt klædt, så man næsten ikke kan tro andet end at jeg er super ambitiøs.
Men sandheden er, at jeg er en overspringshandler af dimensioner. Altså ikke bare lidt, men meget. Jeg tjekker alle nyheder i løbet af dagen – og også lige et par blogs. Men jeg sidder og ser meget alvorlig ud, dér ved skærmen. Selvom jeg )næsten) får lavet alt det, jeg skal, så kunne det jo måske være meget fedt, at jeg brugte tiden på at udvikle nye idéer og mål og arbejde på dem, fremfor at cruise rundt på nettet i løbet af arbejdsdagen.
8 Comments
Previous Post
Next Post