Sandheden om Løgen #12

Det vælter ind med løgne.

Du / vi / jeg er ikke den eneste, der har ærmet fyldt af dem. Her er endnu en, og tilmed en af dem, som griber én om hjertet. Send din egen løgn til mig på: Julia@julialahme.com

Kære Julia
Læser din blog jævnligt – og elsker at følge med i livet i storbyen.. Jeg faldt over Løgnen, og vil gerne bidrage med min Løgn..

Fandt mit barns far sammen med en anden, da jeg ca. var halvvejs henne med vores ønskebarn. Så måtte konstaterer, at jeg var enlig mor, allerede inden barnet var født! Det var selvfølgelig et kæææmpe chok – for mig som ønskede en lille familie SÅ højt. Havde heldigvis en masse skønne mennesker og den sødeste familie omkring mig.
Som maven blev større og større, så jeg kun lykkelige familier omkring mig.. tv-reklamer viser ikke billeder af enlige mødre, der smiler og synes livet er skønt! Så kun smil, og tre-somheden igen igen..overalt..
Fik den dejligste og nemmeste lille dreng – hvor farmand dog var med, men kun som tilskuer af dette kæmpe mirakel.. Dagene gik, den lille dreng voksede sig nuttet og mere om muligt skøn, men her kommer Løgnen ind..
”Er det ikke hårdt, at være alene om det hele?”
”Nej nej da, så er der ingen andre at skulle diskutere med, hvem tager sig af den lille? Ingen der giver baby forkerte farver på! Ingen der skal ryddes op efter – andet end baby og mig… Og det var og er den fedeste LØGN..
Hele tiden alene om det hele, ingen at kunne kigge på med det dér blik ”JAAA, han er sgu vores, vores den skønnest og klogeste af dem alle”. Ingen hurtigt at sige til ”Ej, se ham lige”, ”Se han smiiiler”, hans første skridt, den første tand osv. osv.. alene alene.. Hvor var det bare HÅRDT..!!
Opnåede først (og dog) det blik – den første skoledag, hvor lille mirakel sidder i sit fineste tøj, og rækker pænt hånden op.. Hvor Farmand og jeg kigger på hinanden og tænker…”Han er bare den dejliiigste”
Familielykken ønskes stadig, er dog bare så hulens svært – at stole på, finde og holde… Det pisse pisse HÅRDT!! Men stadig et fantastisk mirakel…

3 kommentarer

 1. Kære du
  Kneb en lille tåre over din beskrivelse af det blik du og faderen udvekslede den første skoledag. Jeg synes – helt ærligt – det er synd for dig/forståeligt, at du netop savner det i hverdagen og fra starten af!!!

  Husk, at alle de par, der godt nok har dette sammen, måske også har så meget andet sammen, som ikke er godt. Det viser de måske bare ikke….

  Familielykken ER svær at opnå, også nogle gange selvom man måske er to voksne 😉

  Jeg under dig så meget, at du har den dejligste dreng!! Og jeg håber, du kan “få lov til”/give dig selv lov til at være lidt mere ærlig omkring, at det ikke altid er nemt at være alene-mor. Vi er mange, der forstår det og selv har prøvet det. Og de, der ikke har prøvet det, kan måske også forstå det….Og ellers er de bare nogle klaphatte.
  Knus

 2. Åh, hvor jeg kender det. Men nogle gange er det altså bare lettere med løgnen. Når overskuddet er i bund, og man ikke orker folks medlidende blikke og ord, ja, så bliver den løgn trukket frem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *