Sandheden om Løgnen #11

Så er der en til.

Genkendelig? Det tror jeg nok.

Hej Julia.

Jeg lyver over for min kæreste (og mig selv). Jeg shopper AMOK på internettet. Jeg køber tøj til mig selv. Jeg kan gøre det, fordi jeg er på barsel, og min kæreste arbejder fra 10-22, så han er aldrig hjemme, når den rare postmand banker på døren. Når jeg får tøjet hjem, skynder jeg mig at pakke det hele op, prøver det, og bagefter gemmer jeg det! På den måde får jeg tilfredsstillet min shoppetrang, men fornøjelsen er bare så kort (og listen over fejlkøb, som jeg by the way aldrig får sendt tilbage, er laaaang). Og når jeg synes der er gået lang tid nok, så min samvittighed giver mig lov til at tage tøjet på, spørger min kæreste ALTID om den/det er ny/nyt.. “neeeeej, den er da gammel! Det spurgte du altså også om sidst” og giver ham på en måde skyldfølelse over, at han aldrig kan huske mit tøj.. Det er så dumt.. Og jeg bilder mig selv ind HVER gang, at det er sidste gang jeg gør det, for vi har ikke råd til, at jeg shopper sådan, men det er jo så også bare en løgn.

4 Comments
Previous Post
Next Post