Sandheden om Løgnen #10

Så er vi nået til nummer ti, i denne fantastiske parade.

Goodevening:)

Fin ide med lidt løgne på bordet, det kunne være man kunne få nogle gode ideer:)

Du får lige en fra mig, her 5 min i sengetid.

Jeg lider af en til tider dårlig pjæktarm, og selvom jeg er rigtig glad for mit nye job, hvor jeg startede 1. maj, har jeg allerede været “nødt” til lyve den første gang. (sikkert ikke sidste)
Jeg trængte til en dag med bare at sidde og kigge ud af vinduet, uden at ha mand og barn omkring mig og tænkte at barns første sygedag var lidt mere legalt en pjæksyge. Så meget hurtigt fik min datter på to, en omgang mavebøvl og jeg var nødt til at blive hjemme et par dage.

Når jeg så må på arbejde igen og alle spørger til det syge barn, så tænker jeg, hvem, hvad, hvorfor og hvad snakker I om, indtil den fem min efter begynder at rotere igen og jeg fatter min egen løgn;)

Måske der er andre end mig, med pletvis syge børn??

KH og godnat

5 Comments
Previous Post
Next Post