Sandheden om Løgnen # 8

I dag kommer endnu en løgn fra mor-skuffen. Det lader til at det er her vi kvinder lyver allermest. Når vi sidder inde i moderskabet og kigger ud på verden.

Send mig din løgn på julia@julialahme.com og deltag i lodtrækningen om et eksemplar af min bog, Sandheder fra en Løgner. Vi fortsætter med løgne-paraden indtil den 17. september, hvor bogen udkommer.

Kære Julia!
Den her er grim, den er ihvertfald svær at indrømme og netop ford årsagen stikker dybere end løgnen.

Jeg har den sødeste svigerfamilie, så er det sagt! MEN jeg kan ikke håndtere deres OVERBEGEJSTRING (og dermed total grænseoverskridende adfærd overfor nybagt ammende hønse-mor) over at jeg har givet dem familiens første barnebarn… Lyder sikkert mærkeligt i de flestes ører.

De har tigget om at passe baby siden fødslen for 6 mdr. siden og jeg er bare ikke klar endnu… Så nu har besluttet at vente med at stoppe amningen bare så de ikke kan passe hende og jeg har fortalt at baby ikke kan li modermælkserstatning og at min egen mor ikke har passet baby endnu…

Den er grim synes jeg selv, men hvad gør man ik for at vinde tid…

Kærlig hilsen anonym.

2 Comments
Previous Post
Next Post