Sandheden om Løgnen #6

Endnu en løgn er ticket ind – jeg samler nemlig på løgne for tiden. I anledning af min næste bog. Hvis du har en løgn, så send den endelig til mig, og jeg smækker den op herude. Ingen behøver at have deres navn på, og hvis du deler, deltager du samtidig i lodtrækningen om et eksemplar af “Sandheder fra en Løgner”.
Dagens løgn, er en rigtig kvindeløgn – en af dem, der tager hensyn. Læs med her, og afsenderen er naturligvis anonym..
“Da jeg  fødte vores søn på snart 2 år, blev jeg klippet forneden, hvilket er meget anderledes end hvis man sprænger, da der kommer mere arvæv. Dette har betydet, at jeg i e tår efter fødslen havde ondt, når jeg dyrkede sex min mand, og stadigvæk får det, hvis min mand rammer forkert eller hvis det skal være bagfra. Jordmoderen og lægen siger begge der ikke er noget af gøre, det skulle blive bedre med tiden, venter stadigvæk her 2 år efter. For ikke at ødelægge den gode stemning og give min mand det ham har behov for, er min løgn:
“Nej det gør ikke ondt!!”
5 Comments
Previous Post
Next Post