23 kommentarer

 1. Julia – jeg ville SÅ gerne komme, det tror jeg du ved. Men den 20.9. står jeg midt i The Wizzarding World of Harry Potter, i Orlando, Florida. Så jeg kan desværre ikke være med til at fejre dig i denne omgang.

 2. Åh nej, jeg nåede lige at tilmelde mig, og kom så i tanker om, at vi skal køre den aften for at være til stede, når svigerforældrene vågner til deres guldbryllup næste dag. Og jeg kan vist ikke finde på en kreativ løgn for at slippe!

 3. Så er jeg tilmeldt i København. Det er godtnok lidt sent at komme i seng, når Barnet vågner tidligt næste morgen, men så må vi bare tage en rolig formiddag. 🙂

 4. Er tilmeldt og glæder mig så meget til aftenen og til bogen! Så lækkert at det er på Royal (Kbh)….

 5. SNØFT:( Så er man væk i en uge og selvfølgelig kommer invitationen der…..og nu er alle pladser taget…..øv øv og atter øv

 6. Stort tillykke med din bog, Julia. Jeg ville elske at komme, og er desværre forhindret.
  Mon du kan lokkes til China town, jeg skal nok sørge for at arranger det praktiske……….
  Jeg må nok se i øjnene, at jeg må læse mig til dine guldkorn!
  Må du nyde dagene og øjeblikket!

 7. Hej,
  jeg har tilmeldt mig foredraget i Århus på onsdag – men mener altså ikke, at jeg har fået en mail retur fra jer? Så er usikker på, om jeg har en billet?
  Mange hilsener
  Hanne Heinrich

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *