Sandheden om Løgnen #4

Nogle af jer ved det allerede, men i anledning af min kommende bog, Sandheder fra en Løgner, samler jeg jeres løgne ind til og med den 17. september. Jeg udloder tre bøger blandt alle indsendte løgne. Du må være helt og aldeles anonym. Tak fordi du vil dele – jeg er meget taknemmelig. Send din løgn til mig: Julia@julialahme.com.

Men.

Ok.

Nu svier det altså. Her er en af dem, der får medfølelsen til at sive helt ud i fingerspidserne. Afsenderen er naturligvis helt og aldeles anonym. Læs mere om projektet her under indlægget:

Det er løgn, når jeg (38 år) fortæller min mor (62 år), at hun har været en god mor og at jeg elsker hende.
Jeg kan ikke lide hende. Selv om jeg er voksen, og burde være afklaret, syntes jeg hun er pinlig, dårlig klædt, for tyk, uintelligent, følelsesmæssigt helt fucked up, appelerende, manipulerende og ynkelig. At jeg føler sådan, er svært at rumme. Derfor lyver jeg. Hvis jeg turde, brød jeg med hende. “

5 Comments
Previous Post
Next Post