Sandheden om Løgnen #1

Det tegner til at vi er anonyme herude i runden med løgne. Her er den første i rækken. (Husk at du kan deltage i lodtrækningen om min kommende bog, hvis du deler din løgn med os. Skriv til Julia@julialahme.com. Anonymitet er en selvfølge, hvis du ønsker.) Denne løgn, er en af den slags, der svier, når man læser den. Jeg tror de fleste af os har prøvet det med at stå et sted og ønske sig væk…

“Kære Julia.

Jooo, det er vel en slags løgn, når mine nye kolleger spørger om jeg er glad for mit nye arbejde, og jeg bare smiler og siger jaeeeeeee, selvom jeg har lyst til at gå ud på toilettet og græde og hulke, fordi jeg ikke kan lide at være der… Ikke kan overskue det og ikke bryder mig om deres omgangstone. Og bare har lyst til at sige mit fine job op og gøre rent i stedet for at slippe for al den negative og frustrerede blah, blah, blah….

Jeg vil bare gerne have et fast job, blive gravid og komme på barsel (hvornår skal man droppe bemærkningen til dem om at jeg sansynligvis skal i fertilitetsbehandling, ohhh my dearest)… I virkeligheden har jeg en iværksætter i maven, men indtil den dag oprinder, så er dette job en slags mellemstation.

Det er ikke en løgn, bare en slags usagt sandhed. Eller noget.

4 Comments
Previous Post
Next Post