Sandheden om Løgnen #1

Det tegner til at vi er anonyme herude i runden med løgne. Her er den første i rækken. (Husk at du kan deltage i lodtrækningen om min kommende bog, hvis du deler din løgn med os. Skriv til Julia@julialahme.com. Anonymitet er en selvfølge, hvis du ønsker.) Denne løgn, er en af den slags, der svier, når man læser den. Jeg tror de fleste af os har prøvet det med at stå et sted og ønske sig væk…

“Kære Julia.

Jooo, det er vel en slags løgn, når mine nye kolleger spørger om jeg er glad for mit nye arbejde, og jeg bare smiler og siger jaeeeeeee, selvom jeg har lyst til at gå ud på toilettet og græde og hulke, fordi jeg ikke kan lide at være der… Ikke kan overskue det og ikke bryder mig om deres omgangstone. Og bare har lyst til at sige mit fine job op og gøre rent i stedet for at slippe for al den negative og frustrerede blah, blah, blah….

Jeg vil bare gerne have et fast job, blive gravid og komme på barsel (hvornår skal man droppe bemærkningen til dem om at jeg sansynligvis skal i fertilitetsbehandling, ohhh my dearest)… I virkeligheden har jeg en iværksætter i maven, men indtil den dag oprinder, så er dette job en slags mellemstation.

Det er ikke en løgn, bare en slags usagt sandhed. Eller noget.

4 kommentarer

 1. Det er en meget forståelig løgn, tænker jeg. Både fordi det er for svært, og måske at udstille sig selv overfor nye mennesker, man ikke kender (?) at skulle svare ærligt.

  Og så fordi det er hårdt selv at se i øjnene.

  Og så er det også okay synes jeg det er ok at du, der har fortalt ovenstående historie, vælger at holde sandheden for dig selv. For du skylder ikke dit arbejdssted, dine kolleger at indvie dem i dine private planer. Som du har fordi du kerer om dig selv, dit liv, dine kære. Det er da meget fornuftigt og forståeligt. Og ens egen privatsag, det med at blive gravid og hvordan.

  Jeg håber for dig, at du hurtigt bliver gravid, kan gå på barsel, evt. før tid….og så får en lykkelig barsel og efterfølgende et job, du bliver glad for.

  Kh FruGosch (som lige har valgt at melde ærligt ud overfor mig selv og mine nye kolleger, at MIT nye job bare ikke var foreneligt med mig, mit psykiske helbred og lykke….Og det var/er en svær en at sluge! For der var jo også gode ting ved det job, jeg var god til det og engageret i det – det var bare for hårdt, for mig, æv)

  Sålænge det bedste for en selv er at lyve eller holde sandheden for sig selv, så synes jeg det er i orden. Og du har jo en plan. En god plan for dig og dine. Held og lykke!

  Og hvis din plan trækker ud, og du ikke bliver gladere for dit job…..så håber jeg du får held med at finde et andet…!

 2. Årh, det kunne være mig der skriver det I skriver. Hvad er der med de jobs? Jeg elsker det jeg laver, men mine kolleger har drevet mig til en sygemelding. De brokker, brokker, brokker og de tager al min energi – rent fysisk føler jeg de suger mig for energi og der er intet tilbage til familien, til min lille dreng, til mig selv. De dræner og tager! De kaster al deres l-o-r-t ud over hele kontoret, bruger os som skraldespande. Hvor længe kan man orke det, selv om man elsker sine opgaver.
  Jeg smiler til chefen og siger at jeg klarer den igen, men jeg magter ikke….

  På en forunderlig måde er det dejligt ikke at være alene, det mindsker vel følelsen af at det er mig der er en adfærdsvanskelig nutcase 🙂

  Tak!

 3. Hejsa.

  Ja, det er ig der har skrevet det. Og hold da op hvor er jeg bare glad for jeres kommentarer, kan mørke hjrtet banke helt oppe i halsen.

  TAK!

 4. Hejsa.

  Ja, det er mig der har skrevet det. Og hold da op hvor er jeg bare glad for jeres kommentarer, kan mørke hjrtet banke helt oppe i halsen.

  TAK!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *