Hvad er din løgn?

Er du ligesom mig, og (næsten) alle andre kvinder, jeg kender – sådan én, der ind i mellem har lænet sig op af en løgn? Enten en fra skuffen med selvbedrag, eller en af dem, der vokser på de træer der hedder noget med omsorg? Omsorgsløgnen a la “Nej, nej, vi skændes da ikke lille skat”, eller “Ja, det hår er bare så smukt til dig!”. Eller en af de titusind andre løgne, vi har en tendens til at kaste op i luften for at sikre at alle har det godt? Eller at du selv kommer i gennem hverdagen?

Hvis ja – SÅ HIT MED DEN!

Del din løgn med mig og alle andre herude på bloggen – anonymt eller ej, og deltag i lodtrækningen om en af 3 signerede eksemplarer af min kommende bog, Sandheder fra en løgner. Jeg håber på at kunne offentliggøre mindst én løgn herude på sitet om dagen frem til udgivelsen den 17. september.

Skriv til mig på julia@julialahme.com og skriv meget gerne løgn i subject. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

12 Comments
Previous Post
Next Post