Glæder du dig også?

Peter Høegs næste bog er liiiiige på trapperne, og forlaget skriver sådan her om den:

”Det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom.

Jeg tror det er rigtigt. Men nogle gange er det et problem.”

– Peter Finø, 14 år

Men der findes ikke problemer, kun udfordringer, hævder hans storesøster Tilte Finø. I så fald er det gigantiske udfordringer, som hun og hendes brødre Peter og Hans står over for, da deres mor og far pludselig forsvinder. Forældrene har tidligere været i myndighedernes søgelys på grund af svindel med mirakler.

På flugt fra politiet, om kap med tiden, gennem adelige, kriminelle og religiøse miljøer, søger børnene stædigt at finde ud af, hvad der er blevet af deres forældre.

Undervejs støder børnene på tilværelsens inderste spørgsmål. De møder uoverstigelige forhindringer. Men de kan overvindes med snarrådighed og troen på, at der er en dør ud i friheden, selv om alle veje synes lukkede.

9 Comments
Previous Post
Next Post